PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 88
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni
Wydawca
Rocznik
2015
Identyfikatory
Uwagi
Ogólny tytuł numeru: Towaroznawstwo – wybrane zagadnienia
Zawartość wolumenu
nr 88
artykuł:
Ocena jakości mikrobiologicznej rybnych produktów mrożonych
(
Kukułowicz A.
,
Szczepkowska K.
), s. 7--11
artykuł:
Ocena praktyk i preferencji żywieniowych młodych piłkarzy amatorów
(
Korzeniowska-Ginter R.
,
Owczarek T.
,
Czarnecki Ł.
), s. 24--33
artykuł:
Opinie dzieci w wieku szkolnym związane ze spożyciem mięsa ryb
(
Suszek-Namroży A.
,
Platta A.
), s. 44--52
artykuł:
Biologiczne czynniki alergii identyfikowane u pacjentów
(
Steinka I.
,
Pietrzak M.
), s. 53--61
artykuł:
Wpływ pochłaniaczy tlenu na jakość kawy w czasie przechowywania
(
Kwiatkowska-Sienkiewicz K.
,
Foltynowicz Z.
,
Kozak W.
), s. 62--68
artykuł:
Postawy i zachowania mieszkańców Warmii i Mazur wobec kwestii związanych z ochroną środowiska
(
Jakubowska D.
,
Radzymińska M.
), s. 100-105
artykuł:
Analiza spostrzeżeń podczas audytów w przedsiębiorstwach z branży spożywczej
(
Brodnicka E.
,
Szpakowska M.
), s. 106--111
artykuł:
Wpływ ogrzewania mikrofalowego na zmiany w składzie kwasów tłuszczowych w olejach arachidowym i arganowym
(
Ostasz L.
), s. 126--131
artykuł:
Wpływ przechowywania na zawartość sprzężonego kwasu linolowego (CLA) i innych izomerów trans kwasów tłuszczowych w jogurtach
(
Paszczyk B.
,
Czerniewicz M.
,
Brandt W.
), s. 132--136
artykuł:
Peptydy kardioprotekcyjne jako wyróżniki jakości białek ryb
(
Borawska J.
,
Darewicz M.
,
Protasiewicz M.
), s. 138--141
artykuł:
Ocena wybranych wyróżników autentyczności soków i napojów typu multiwitamina
(
Czarnowska M.
,
Gujska E.
,
Stocka J.
,
Michalak J.
,
Urbaniak M.
), s. 142--149
artykuł:
Zależność wybranych kategorii produktów i kategorii zagrożeń w systemie RASFF
(
Pigłowski M.
), s. 150--154
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.