PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 71, nr 1
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2017
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 71, nr 1
artykuł:
Skład napojów funkcjonalnych a ich stabilność mikrobiologiczna
(
Antolak H.
,
Kręgiel D.
), s. 15--18
artykuł:
Międzynarodowe zalecenia żywieniowe
(
Kwasek M.
), s. 26--29
artykuł:
Czy łubin może stać się polską soją?
(
Zielińska-Dawidziak M.
,
Lampart-Szczapa E.
), s. 39--41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.