PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 67, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2013
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 67, nr 11
artykuł:
Zanieczyszczenie rtęcią środków spożywczych. Opinie EFSA i JECFA
(
Wojciechowska-Mazurek M.
,
Mania M.
,
Starska K.
,
Rebeniak M.
,
Szynal T.
,
Pawlicka M.
,
Postupolski J.
), s. 5--8
artykuł:
Żywność jako ładunek i zapas magazynowy. Cz. I
(
Sutkowski R.
,
Kalisz S.
), s. 9--12
artykuł:
Wyposażenie techniczne magazynów przetwórstwa spożywczego. Palety ładunkowe
(
Wojciechowski A.
), s. 14--17
artykuł:
Elektroniczna wymiana danych dla przemysłu spożywczego
(
Kosmacz-Chodorowska A.
), s. 18--21
artykuł:
Elektroniczny nos i język - zastosowanie w przemyśle spożywczym
(
Kruszewski B.
,
Obiedziński M.
), s. 25--28
artykuł:
Powłoki ochronne w technologii i przechowalnictwie mięsa
(
Krzynowek W.
,
Cierach M.
), s. 29--32
artykuł:
Niepożądane rozdrabnianie i segregacja. Materiały sypkie
(
Domian E.
,
Cenkier J.
,
Wojnowski M.
), s. 33--37
artykuł:
Peptydy biologicznie aktywne jako składniki żywności funkcjonalnej
(
Darewicz M.
,
Borawska J.
,
Minkiewicz P.
,
Iwaniak A.
), s. 38--41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.