PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 55, nr 6
Czasopismo
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej
Wydawca
Rocznik
2020
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 55, nr 6
artykuł:
Jakość mikrobiologiczna mrożonych surowców roślinnych i sposoby jej poprawy
(
Hać-Szymańczuk E.
,
Cegiełka A.
,
Piwowarski K.
,
Napiórkowska A.
), s. 2--4
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.