PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 77, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2023
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 77, nr 6
artykuł:
Ślad węglowy opakowań żywności
(
Wrobel-Jędrzejewska M.
,
Przybysz Ł.
), s. 38--43
artykuł:
Mleczne napoje fermentowane – wartość odżywcza, prozdrowotne oddziaływanie na organizm człowieka
(
Kłobukowski J.
), s. 31--35
artykuł:
Analiza preferencji konsumentów kawy odnośnie stopnia jej prażenia
(
Gątarska A.
,
Klepacka J. M.
), s. 25--30
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.