PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 3, nr 3
Czasopismo
Aparatura Badawcza i Dydaktyczna
Wydawca
Rocznik
1998
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 3, nr 3
artykuł:
Wybrane dyrektywy Unii Europejskiej dotyczące produkcji i utrwalania żywności
(
Michalski M. M.
), s. 7--12
artykuł:
Wymagania systemu HACCP dotyczące utrwalania konserw i szynek
(
Kędra L.
), s. 13--17
artykuł:
Podstawy naukowo-techniczne utrwalania żywności w oparciu o wartość aktywności wody (aW)
(
Poliszko S.
,
Baranowski P.
,
Dolata W.
), s. 25--31
artykuł:
Zastosowanie mikroprocesorowej aparatury do kontroli i automatycznego sterowania procesami pasteryzacji i sterylizacji żywności
(
Baranowski P.
,
Żelazny R.
,
Wojciechowski J.
), s. 55--66
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.