PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 68, nr 8
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 68, nr 8
artykuł:
Znakowanie enzymów spożywczych. Wymagania prawne
(
Bogusz-Kaliś W.
), s. 54--57
artykuł:
Zmiany na rynku żywności bezglutenowej
(
Rybicka I.
), s. 32--35
artykuł:
Współczesny marketing a opakowania do żywności. Cz. I
(
Kuzincow J.
), s. 64--67
artykuł:
Wpływ promieniowania mikrofalowego na składniki bioaktywne i strukturę żywności. Cz. II. Cieplne utrwalanie i suszenie żywności
(
Kidoń M.
,
Pawlak T.
,
Ryniecki A.
), s. 46--49
artykuł:
Rola informacji o żywności i żywieniu w kształtowaniu wyborów konsumenckich
(
Jakubowska D.
,
Staniewska K.
,
Staniewski B.
), s. 73--75
artykuł:
Relative stabilization of the food industry in Poland
(
Drożdż J.
,
Urban R.
), s. 16--19
artykuł:
Polska żywność na rynkach europejskich
(
Tereszczuk M.
), s. 20--23
artykuł:
Myjki pianowe i jakość piany
(
Mierzejewska S.
,
Piepiórka-Stepuk J.
,
Masłowska S.
), s. 40--44
artykuł:
Ekstrudowane przekąski nowej generacji
(
Wesołowska A.
), s. 68--71
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.