PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 68, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 68, nr 6
artykuł:
Zagrożenia mikrobiologiczne produktów owocowych i warzywnych. Kryteria bezpieczeństwa i higieny procesu
(
Kowal K.
), s. 28--30
artykuł:
Rynek napojów alkoholowych. Stan i tendencje rozwojowe
(
Wyrzykowski P.
), s. 9-11
artykuł:
Konkurencyjność zewnętrzna owoców, warzyw i ich przetworów w Polsce
(
Nosecka B.
), s. 2--6
artykuł:
Bakterie kwasu octowego - istotne zagrożenie w przemyśle spożywczym
(
Antolak H.
,
Kręgiel D.
), s. 12--16
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.