PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 75, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2021
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 75, nr 6
artykuł:
Sektor soków i napojów owocowych i warzywnych w Polsce
(
Szczepaniak I.
,
Nosecka B.
), s. 2--9
artykuł:
Analiza sytuacji epidemiologicznej na podstawie raportów EFSA
(
Jackowska-Tracz A.
), s. 12--19
artykuł:
Asaia sp. – unikatowy rodzaj bakterii kwasu octowego
(
Kręgiel D.
), s. 21--28
artykuł:
Charakterystyka i ocena składu wybranych suplementów diety wspomagających układ krążenia
(
Jeż K.
,
Piotrowska A.
,
Świąder K.
,
Rachtan-Janicka J.
), s. 29--35
artykuł:
Czarnuszka siewna – cenny surowiec do otrzymywania oleju
(
Karwat N.
,
Wroniak M.
), s. 38--43
artykuł:
Postrzeganie przez konsumentów produktów z końcową datą ważności
(
Nicewicz R.
,
Bilska B.
), s. 44--50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.