PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 2
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Rocznik
2021
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 2
artykuł:
Zarządzanie szkołą wyższą w okresie pandemii koronawirusa SARS-CoV-2®
(
Dawidziuk S.
,
Boguski J.
), s. 207--212
artykuł:
Wpływ zastosowanych surowców i technologii produkcji na jakość kremów cukierniczych®
(
Sałek P.
,
Czarniecka-Skubina E.
), s. 167--175
artykuł:
Winter Barley Cultivation Including Climate Changes and Soil®
(
Szwedziak K.
,
Kotysz D.
,
Zbaraszczuk M.
), s. 108--113
artykuł:
The Phenomenon of Food Terrorism – a Contemporary Challenge for Ensuring Global Food Security ®
(
Wiza P. L.
), s. 114--119
artykuł:
The Nutritional and Health Value of Coffee, Tea and Herbal Infusions ®
(
Frąckiewicz J.
), s. 120--128
artykuł:
The Influence of Transport on the Quality of Poultry Meat®
(
Prejsnar S.
,
Ormian M.
,
Topczewska J.
), s. 129--133
artykuł:
The Influence of the Degree of Filling the Packade with Oil and Flushing the Oil Nitrogen on the Oxidative Stability of Cold-Pressed Rapeseed Oil®
(
Wroniak M.
,
Hilal A.
,
Ratusz K.
), s. 84--90
artykuł:
The Food Processing Sector in the Era of the Sars-Cov-2 Coronavirus Pandemic®
(
Gruchelski M.
,
Gruchelski M.
), s. 213--218
artykuł:
The Effect of Inulin Addition on the Quality of Low-Fat Poultry Sausages®
(
Basznianin B.
,
Augustyńska-Prejsnar A.
,
Sokołowicz Z.
), s. 5--10
artykuł:
The Content of Polyphenolic Compounds in Raw Materials and in Processed Food – a Review®
(
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 155--166
artykuł:
Sweeteners as Sugar Substitutes in Food Industry – Assessment of Dietary Intake of Intense Sweeteners in Children and Adolescents®
(
Wierzbicka E.
), s. 97--107
artykuł:
Risk Analysis on the Example of Chocolate Production®
(
Kowalska J.
,
Urbańska B.
,
Gresse-Łyko A.
), s. 71--83
artykuł:
Przedsiębiorczość akademicka jako wyzwanie XXI wieku®
(
Dawidziuk S.
,
Boguski J.
), s. 219--225
artykuł:
Pasta rybna z wykorzystaniem wysortowanych filetów z karpi®
(
Kozieł K.
,
Janiszewska D. A.
,
Ageev O. V.
), s. 37--40
artykuł:
Overview of the Construction Devices for Honey Dehydration®
(
Miastkowski K.
,
Obidziński S.
), s. 176--183
artykuł:
Occurrence of Arsenic in Food as a Current Health Concern®
(
Wierzbicka E.
), s. 194--206
artykuł:
Nutritional Trends and Methods of Producing Fruit and Vegetable Health-Promoting Snacks®
(
Ignaczak K.
,
Masiarz E.
,
Kowalska H.
), s. 143--154
artykuł:
Modeling the Shape of Raw Materials on the Example of Walnuts Fruit (Juglans Regia L.)®
(
Anders A.
,
Markowski P.
,
Kolankowska E.
,
Kaliniewicz Z.
,
Choszcz D.
,
Jadwisieńczak K.
,
Szubartowski M.
), s. 23--29
artykuł:
Jakość posiłków podawanych w mazowieckich szpitalach w ocenie pacjentów®
(
Bilska B.
,
Tul-Krzyszczuk A.
,
Świstak E.
), s. 41--47
artykuł:
Effect of the Addition of Modified Starch on the Texture and the Flaking of the Melted Cheese®
(
Szwedziak K.
,
Kotysz D.
,
Mendel K.
), s. 91--96
artykuł:
Dietary Supplements Containing Collagen – Analysis and Availability on the Polish Market®
(
Świąder K.
,
Kośla I.
,
Tan F.-J.
), s. 30--36
artykuł:
Characterization of Fermented Milks After the Passaging Process of Starter Cultures
(
Kowalska E.
,
Maliszewska B.
,
Ziarno M.
), s. 11--22
artykuł:
Assessment of the Possibility of Using Edible Alginate Films as Colorimetric pH Indicators in Intelligent Food Packaging®
(
Galus S.
,
Podolska E.
), s. 62--70
artykuł:
Assessment of the Possibility of Using Aquafaba in the Production of Vegetable Emulsions®
(
Szulc K.
), s. 56--61
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.