PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 2
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Rocznik
2021
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 2
artykuł:
Winter Barley Cultivation Including Climate Changes and Soil®
(
Szwedziak K.
,
Kotysz D.
,
Zbaraszczuk M.
), s. 108--113
artykuł:
The Nutritional and Health Value of Coffee, Tea and Herbal Infusions ®
(
Frąckiewicz J.
), s. 120--128
artykuł:
Sweeteners as Sugar Substitutes in Food Industry – Assessment of Dietary Intake of Intense Sweeteners in Children and Adolescents®
(
Wierzbicka E.
), s. 97--107
artykuł:
Pasta rybna z wykorzystaniem wysortowanych filetów z karpi®
(
Kozieł K.
,
Janiszewska D. A.
,
Ageev O. V.
), s. 37--40
artykuł:
Nutritional Trends and Methods of Producing Fruit and Vegetable Health-Promoting Snacks®
(
Ignaczak K.
,
Masiarz E.
,
Kowalska H.
), s. 143--154
artykuł:
Jakość posiłków podawanych w mazowieckich szpitalach w ocenie pacjentów®
(
Bilska B.
,
Tul-Krzyszczuk A.
,
Świstak E.
), s. 41--47
artykuł:
Assessment of the Possibility of Using Edible Alginate Films as Colorimetric pH Indicators in Intelligent Food Packaging®
(
Galus S.
,
Podolska E.
), s. 62--70
artykuł:
Assessment of the Possibility of Using Aquafaba in the Production of Vegetable Emulsions®
(
Szulc K.
), s. 56--61
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.