PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 2
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Rocznik
2020
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 2
artykuł:
Zastosowanie warzyw jako źródła smaku słodkiego w produkcji ciast z ograniczonym dodatkiem sacharozy®
(
Biller E.
,
Waszkiewicz-Robak B.
,
Boselli E.
,
Obiedziński M.
), s. 57--63
artykuł:
Vliânie frikcionnyh harakteristik na vibroorientirovanie ryby®
(
Fatyhov Û. A.
,
Naumov V. A.
,
Ageev O. V.
,
Dutkiewicz D.
,
Dowgiałło A.
), s. 41--46
artykuł:
The impact of the high-pressure homogenization on some microorganisms and enzymes – a review®
(
Kabziński M.
), s. 195--202
artykuł:
Processed legume seed products and their significance in the prevention of cardiovascular diseases®
(
Lachowicz K.
,
Stachoń M.
,
Kołota A.
,
Skolmowska D.
), s. 168--184
artykuł:
Food additives in confectionery®
(
Waszkiewicz-Robak B.
,
Kulik K.
), s. 87--94
artykuł:
Determination of aflatoxin M1 contamination levels in milk and milk products by HPLC-FLD with post – column derivatization®
(
Polak-Śliwińska M.
), s. 110--116
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.