PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 74, nr 7
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2020
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 74, nr 7
artykuł:
Zarządzanie bezpieczeństwem w łańcuchu żywnościowym wg PN EN ISO 22 000:2018
(
Rosiak E.
), s. 8--13
artykuł:
Substancje dodatkowe a składniki żywności stosowane w celach technologicznych – stanowisko Komisji Europejskiej
(
Gajda-Wyrębek J.
), s. 16--18
artykuł:
Problem występowania wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w żywności
(
Kępińska J.
,
Biel W.
), s. 19--24
artykuł:
Wykorzystanie systemów informatycznych w logistyce
(
Kownacka M.
), s. 26--30
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.