PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 75, nr 8
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2021
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 75, nr 8
artykuł:
Wpływ dodatku tłoczonego na zimno oleju z nasion pomidorów na jakość żywieniową i stabilność olejów rafinowanych
(
Podgórski M.
,
Klensporf-Pawlik D.
), s. 56--59
artykuł:
Piwo bezalkoholowe – jakie to proste
(
Jackowski M.
), s. 45--47
artykuł:
Ocena wiedzy badanej grupy konsumentów na temat probiotyków
(
Kuchniewska A.
,
Wołosiak R.
), s. 60--64
artykuł:
Innowacyjne opakowania celulozowe do żywności
(
Kaszuba A.
,
Frydrych J.
), s. 68--71
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.