PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 70, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2016
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 70, nr 11
artykuł:
Międzynarodowa konkurencyjność polskiego przemysłu spożywczego w latach 2003-2014
(
Szczepaniak I.
), s. 2--6
artykuł:
Ograniczenie strat i marnotrawstwa żywności. Korzyści dla społeczeństwa i producentów
(
Lipińska M.
,
Wrzosek M.
,
Bilska B.
,
Kołożyn-Krajewska D.
,
Krajewski K.
), s. 8--10
artykuł:
Aromaty naturalne – przepisy prawne i zasady znakowania
(
Gajda-Wyrębek J.
,
Jarecka J.
), s. 12--14
artykuł:
Puffing of pork: effects of process conditions on expansion ratio
(
Pawlak T.
,
Ryniecki A.
,
Stangierski J.
), s. 15--17
artykuł:
Peptydomika przetworzonych produktów mięsnych i ich autentyczność. Peptydy na tropie…
(
Montowska M.
), s. 22--24
artykuł:
Mikrobiologiczne źródła DHA
(
Gientka I.
,
Grela P.
,
Kot A. M.
,
Stasiak-Różańska L.
), s. 25--27
artykuł:
Nowe szczepy bakterii o właściwościach probiotycznych
(
Zielińska D.
,
Rzepkowska A.
,
Ołdak A.
,
Szydłowska A.
,
Kołożyn-Krajewska D.
), s. 28--32
artykuł:
Proces mycia w systemie CIP. Oddziaływania mechaniczne
(
Piepiórka-Stepuk J.
,
Wawrzyniak M.
,
Piotrowski D.
), s. 33--36
artykuł:
Działanie prozdrowotne pestek dyni
(
Kulczyński B.
,
Gramza-Michałowska A.
,
Kobus-Cisowska J.
,
Kmiecik D.
), s. 37--39
artykuł:
Nietypowe surowce do produkcji soków
(
Skoczylas Ł.
,
Tabaszewska M.
,
Słupski J.
,
Korus A.
,
Gębczyński P.
,
Liszka-Skoczylas M.
,
Smoleń S.
), s. 40--44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.