PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 75, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2021
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 75, nr 2
artykuł:
Rynek żywności ekologicznej na świecie i w Polsce
(
Kwasek M.
,
Kowalczyk S.
), s. 2--7
artykuł:
Autentyczność żywności – wykrywanie zafałszowań produktów spożywczych
(
Sawicki W.
), s. 10--15
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.