PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 1
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Rocznik
2022
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 1
artykuł:
Evaluating of Spices Suppliers for Meat Production Plants ®
(
Jakubowska-Gawlik K.
,
Nair S. S.
,
Murali A. P.
,
Czarniecka-Słubina E.
,
Trafiałek J.
), s. 5--14
artykuł:
Regional Variation of Milk Production in Poland in the Years 1998–2019®
(
Wiza P. L.
), s. 15--24
artykuł:
The use of Regression Modelling to Describe Changes Taking Place on tThe Agricultural Market in Poland®
(
Szwedziak K.
,
Doleżal P.
,
Kruk A.
), s. 25--34
artykuł:
The Effect of High-Pressure Homogenization on the Texture of Fermented Bean-Based Beverages ®
(
Cichońska P.
,
Domian E.
,
Ziarno M.
), s. 37--45
artykuł:
An Attempt to Use Various Fat Raw Materials in the Production of Homogenized Sausages ®
(
Dasiewicz K.
,
Cegiełka A.
,
Słowiński M.
), s. 46--57
artykuł:
An Attempt to Develop Edible Packaging Films Based on Vegetable Outgrades ®
(
Galus S.
,
Ciurzyńska A.
,
Janowicz M.
), s. 58--66
artykuł:
Evaluation of the Addition of Prebiotics on the Quality of Probiotic Coconut Desserts ®
(
Sionek B.
), s. 67--75
artykuł:
Investigation of Rheological Characteristics and Stability of Emulsions Based on Pea, Soy, and Whey Proteins ®
(
Szulc K.
), s. 76--82
artykuł:
The Use of Dried Apples in the Production of Yeast Rolls®
(
Kowalska J.
,
Kowalska H.
,
Cacak-Pietrzak G.
,
Zawadzka S.
), s. 83--90
artykuł:
Vegetable Waste in Freezing Process as a High Quality Material for Freeze-Drying ®
(
Ciurzyńska A.
,
Rybak K.
,
Karwacka M.
,
Galus S.
,
Janowicz M.
), s. 91--104
artykuł:
Evaluation of the availability of these products on the Polish market and the knowledge of consumers about dried fruit snacks®
(
Ignaczak A.
,
Woźniak Ł.
,
Kowalska J.
,
Kowalska H.
), s. 105--112
artykuł:
Assessment of caffeine intake from food and beverage sources among young women ®
(
Wierzbicka E.
,
Momot J.
), s. 113--121
artykuł:
The use of gluten-free flours for the production of gluten free food ®
(
Szwedziak K.
,
Doleżal P.
), s. 122--129
artykuł:
Effect of structure and texture forming additives on properties of freeze -dried snacks – review ®
(
Karwacka M.
,
Galus S.
,
Janowicz M.
), s. 130--141
artykuł:
The nutritional and health value of milk and fermented milk drinks ®
(
Frąckiewicz J.
), s. 142--151
artykuł:
Microwave heating process – characteristics, benefits, hazards and use in food industry and households – a review ®
(
Pielak M.
,
Czarniecka-Skubina E.
,
Kraujutienė I.
), s. 152--167
artykuł:
Innovations in the field of sustainable development in the dairy industry on the example of the 10 largest polish companies ®
(
Pawłowski M.
,
Pałucka E.
,
Piątkowski A.
), s. 168--173
artykuł:
The use of reduced pressure in methods of drying food ®
(
Ignaczak A.
,
Salamon A.
,
Kowalska J.
,
Kowalska H.
), s. 174--185
artykuł:
Novel sweeteners : isomaltulose, D-tagatose, trehalose and sucromalt – their description and properties ®
(
Świąder K.
,
Lipska A.
,
Boyko N.
), s. 186--194
artykuł:
Trade in selected raw materials of animal origin in the EU®
(
Topczewska J.
,
Ormian M.
,
Augustyńska-Prejsnar A.
), s. 195--199
artykuł:
Application of kveik yeasts for beer production ®
(
Klimczak K.
,
Cioch-Skoneczny M.
), s. 200--206
artykuł:
Bioaktywne peptydy z białek mleka ®
(
Pluta A. S.
,
Garbowska M.
,
Stasiak-Różańska L.
,
Berthold-Pluta A.
), s. 207--216
artykuł:
Olive oil : health benefits and application of the GCMS technique and the LCMS technique for the quantification of the important nutritional components®
(
Polak-Śliwińska M.
), s. 217--232
artykuł:
Przetwórnia spożywcza jako uczestnik klastra spożywczego ®
(
Boguski J.
), s. 233--237
artykuł:
Impact of the war in the Ukraine on the food sector in Poland – preliminary forecasts ®
(
Gruchelski M.
,
Gruchelski M.
), s. 238--245
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.