PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Vol. 18, no. 2 (79)
Czasopismo
Fibres & Textiles in Eastern Europe
Wydawca
Rocznik
2010
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Vol. 18, no. 2 (79)
artykuł:
Investigation of energy consumption in yarn production with special reference to open-end rotor spinning
(
Kaplan E.
,
Koç E.
), s. 7--13
artykuł:
Polysaccharide blend fibres formed from NaOH, N-methylmorpholine-N-oxide and 1-ethyl-3-methylimidazolium acetate
(
Wendler F.
,
Meister F.
,
Wawro D.
,
Wesołowska E.
,
Ciechańska D.
,
Saake B.
,
Puls J.
,
Le Moigne L.
,
Navard P.
), s. 21--30
artykuł:
Influence of spinning parameters on polyester/polyester and polyester/viscose DREF-3 yarns tensile properties
(
Altaş S.
), s. 31--34
artykuł:
Numerical computation of a flow field affected by the process parameters of Murata vortex spinning
(
Zou Z. Y.
,
Liu S. R.
,
Zheng S. M.
,
Cheng L. D.
), s. 35--39
artykuł:
Thermal comfort index as a method of assessing the thermal comfort of textile materials
(
Matusiak M.
), s. 45--50
artykuł:
Investigation of the mechanics and performance of woven fabrics using objective evaluation techniques. Part I, The relationship between FAST, KES-F and Cusick’s Drape-Meter parameters
(
Tokmak O.
,
Berkalp O. B.
,
Gersak J.
), s. 55--59
artykuł:
Novel method to evaluate the low-stress shearing behaviour of knitted fabrics
(
Hasani H.
), s. 70--72
artykuł:
Textiles preventing skin damage
(
Irzmańska E.
,
Lipp-Symonowicz B.
,
Kujawa J.
,
Irzmański R.
), s. 84--90
artykuł:
Influences of proteases and trans-glutaminases on wool
(
Montazer M.
,
Ramin A.
), s. 98--102
artykuł:
Streaming potential – characteristics of dyed cotton fibres
(
Pielesz A.
), s. 103--106
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.