PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
21
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
Wydawca
-
Rocznik
1997
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
21
artykuł:
Zmiany fizyczne i chemiczne w oleju rzepakowym niskoerukowym podczas smazenia filetow z dorsza i frytek
(
Buchowski M.
,
Gogolewski M.
), s. 61-69
artykuł:
Wplyw formy wolnej i zestryfikowanej alfa tokoferolu na szybkosc tworzenia sie nadtlenkow w linolenianie etylu
(
Gogolewski M.
,
Nogala-Kalucka M.
,
Baraniecka B.
), s. 53-59
artykuł:
Wplyw dodatku hemicelulaz [ksylanaz] na zmiany w ukladzie weglowodanowym ziarna zyta
(
Czarnecka M.
,
Flieger B.
,
Czarnecki Z.
), s. 37-51
artykuł:
Przydatnosc livexu bialego w technologii produkcji krwistych wedlin podrobowych typu kaszanka
(
Pyrcz J.
,
Uchman W.
,
Kowalski R.
,
Szeszula E.
), s. 19-24
artykuł:
Ocena wybranych wlasciwosci tekstury miesa bydlecego normalnej jakosci i DFD poddanego dzialaniu soli i substancji zmieniajacych wartosc pH
(
Pospiech E.
,
Grzes B.
,
Kowalski R.
), s. 3-10
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.