PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
04
Czasopismo
Stan Aktualny i Perspektywy Rozwoju Wybranych Dziedzin Przetwórstwa Żywności
Wydawca
-
Rocznik
1996
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Sprawozdanie z seminarium Zwiazki Nauki z Praktyka Polagra'96
(
Zawirska-Wojtasiak R.
,
Kaminski E.
), s. 11-16
artykuł:
Strategia proekologicznego przetworstwa zywnosci
(
Warchalewski J. R.
), s. 21-46
artykuł:
Zaklad miesny jako zrodlo zagrozenia dla srodowiska przyrodniczego
(
Kubicki M.
,
Kubicki G.
), s. 47-60
artykuł:
Wybrana problematyka ekologiczna przetworstwa surowcow rzeznych
(
Duda Z.
), s. 61-75
artykuł:
Nowa technologia produkcji spirytusu przyjazna dla srodowiska
(
Stecka K. M.
,
Milewski J. A.
,
Miecznikowski A. H.
,
Grzybowski R. A.
), s. 77-90
artykuł:
Ekologiczne suszenie surowcow roslinnych
(
Burzynski R.
,
Ryniecki A.
), s. 91-99
artykuł:
Warzywa i owoce malo przetworzone
(
Czapski J.
), s. 101-115
artykuł:
Mozliwosci zmniejszenia zuzycia wody podczas cieplnego utrwalania konserw
(
Lipowski J.
), s. 117-124
artykuł:
Koncepcja minimalizacji odpadow w zastosowaniu do przemyslu spozywczego
(
Doniec A.
), s. 125-132
artykuł:
Kierunki wykorzystania odpadow przemyslu rolno-spozywczego w aspekcie ekonomicznym i ekologicznym
(
Kumider J.
,
Piasecki M.
), s. 133-189
artykuł:
Przemysl spozywczy jako uzytkownik energii i wody z uwzglednieniem ochrony srodowiska
(
Domagala A.
,
Wojdalski J.
), s. 191-207
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.