PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
34
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Hodowla i Biologia Zwierząt
Wydawca
-
Rocznik
1999
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
34
artykuł:
Wplyw typu konstytucyjnego i wieku na wartosc rzezna koni
(
Krupa J.
,
Szmulik A.
), s. 33-42
artykuł:
Wplyw dodatku witamin A i D3 oraz ekstraktu z Yucca schidigera na wyniki odchowu mlodziezy hodowlanej swin rasy polskiej bialej zwislouchej, duroc i hampshire. Czesc II. Efekty ekonomiczne odchowu
(
Mroczek J.
), s. 105-113
artykuł:
Wartosc handlowa tuszy tucznikow produkowanych w rejonie Debicy i Rzeszowa
(
Tereszkiewicz K.
), s. 147-154
artykuł:
Rozklad w zwaczu suchej masy i bialka kiszonek z mieszanek zbozowo-straczkowych
(
Micek P.
,
Borowiec F.
,
Furgal K.
), s. 13-21
artykuł:
Proba oceny zmian cech reprodukcyjnych swin rasy pbz pod wplywem pracy hodowlanej w latach 1960-1990 w rejonie poludniowo-wschodniej Polski. Cz. II. Masa miotu w 21 dniu
(
Lechowska J.
), s. 81-92
artykuł:
Porownanie stanu zarazenia i produkcyjnosci owiec z roznych stref zanieczyszczenia srodowiska metalami ciezkimi
(
Nowosad B.
,
Roborzynski M.
,
Knapik J.
,
Skalska M.
,
Krupinski J.
,
Fudalewicz-Niemczyk W.
), s. 165-189
artykuł:
Otluszczenie tuszy tucznikow produkowanych w rejonie Debicy i Rzeszowa
(
Tereszkiewicz K.
), s. 155-163
artykuł:
Budowa histologiczna gruczolu opuszkowo-cewkowego knurkow hodowlanych w zaleznosci od poziomu zywienia
(
Langenfeld M.
,
Kaczmarczyk J.
,
Wojtysiak D.
,
Wojnar T.
), s. 115-127
artykuł:
Badania wartosci rzeznej i jakosci tuszy swin z chowu fermowego. Cz. I. Wartosc tuczna i rzezna swin zywionych mieszankami pasz tresciwych
(
Bernat E.
,
Glodek E.
), s. 53
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.