PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
03
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
Wydawca
-
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Zmiany triacylogliceroli lipidow rybnych poddawanych utlenianiu przez ogrzewanie i fotooksydacje
(
Bienkiewicz G.
,
Maskiewicz S.
,
Czerkasow G.
), s. 5-12
artykuł:
Wplyw srodowiska pozywki [in vitro] na aktywnosc hemolityczna Listeria monocytogenes
(
Czekajlo-Kolodziej U.
,
Dabrowski W.
,
Buchowska K.
,
Gembicka J.
), s. 13-20
artykuł:
Metody analizy DNA w ocenie jakosci mikrobiologicznej zywnosci
(
Dabrowski W.
,
Medrala D.
,
Sawicki W.
,
Daczkowska-Kozon E.
), s. 29-34
artykuł:
Zastosowanie preparatu Trilac do intensyfikacji procesu dojrzewania solonego sledzia baltyckiego
(
Kolakowski E.
,
Kucharska E.
,
Bednarczyk B.
,
Tokarczyk G.
,
Woznicka A.
,
Wojcik A.
), s. 57-69
artykuł:
Ocena wplywu roznych rodzajow suplementacji paszy witaminami na zmiany masy ciala i skladu chemicznego tkanki miesniowej szczura
(
Sadowska J.
), s. 91-99
artykuł:
Wykrywanie roznych gatunkow miesa jako skladnika zywnosci przetworzonej przy zastosowaniu technik PCR
(
Sawicki W.
,
Daczkowska-Kozon E.
,
Dabrowski W.
), s. 101-106
artykuł:
Porownanie parametrow chemicznych swiezych i mrozonych owocow wybranych odmian truskawek
(
Skupien K.
,
Jakubowska B.
), s. 115-120
artykuł:
Badanie zmian jakosci salatek warzywnych nisko przetworzonych podczas ich przechowywania
(
Wojcik-Stopczynska B.
,
Grzeszczuk M.
,
Jakubowska B.
), s. 139-145
artykuł:
Wydajnosc lowna, udzial elementow zasadniczych oraz wyciek cieplny i pH miesa dzikow o roznej masie
(
Zochowska J.
,
Lachowicz K.
,
Gajowiecki L.
,
Sobczak M.
,
Zych A.
,
Kotowicz M.
), s. 147-153
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.