PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
62
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Sesja Naukowa
Wydawca
-
Rocznik
1999
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
62
artykuł:
Wstepne badania nad smakowitoscia koniczyny bialej i komonicy zwyczajnej w runi pastwiskowej
(
Golab B.
), s. 95-100
artykuł:
Rozwoj i plonowanie rutwicy wschodniej [Galega orientalis Lam.] w pierwszym latach po zasiewie
(
Bobrecka-Jamro D.
,
Winnicka J.
,
Szpunar-Krok E.
), s. 25-30
artykuł:
Podatnosc roznych odmian lucerny wielolistnej [Medicago sativa L.] na uszkodzenia przez szkodniki
(
Jaworska M.
,
Ropek D.
,
Zajac T.
), s. 147-152
artykuł:
Plonowanie odmian di-i tetraploidalnych koniczyny czerwonej w siewie mieszanym z tymotka lakowa
(
Zuk-Golaszewska K.
,
Bieniaszewski T.
,
Fordonski G.
,
Olszewski J.
), s. 407-414
artykuł:
Plonowanie mieszanki koniczynowo-trawiastej i zmiany w jej skladzie florystycznym w zaleznosci od polozenia na stoku i sposobu nawozenia
(
Klima K.
,
Stupnicka-Rodzynkiewicz E.
), s. 195-201
artykuł:
Plonowanie lucern roznego pochodzenia w warunkach 3-i 4-kosnego zbioru
(
Wilczek M.
,
Cwintal M.
,
Michalowski C.
), s. 363-368
artykuł:
Plonowanie i niektore cechy struktury lanu lucerny w III roku uzytkowania przy roznej wysokosci i czestotliwosci koszenia w poprzednich latach
(
Skrzyniarz H.
,
Magnuszewski T.
,
Kawalec A.
), s. 273-278
artykuł:
Plon suchej masy kilku odmian koniczyny uprawianej w ekologicznym i integrowanym systemie produkcji oraz akumulacja azotu w glebie
(
Duer I.
), s. 69-77
artykuł:
Entomofauna roslin motylkowych drobnonasiennych
(
Jaworska M.
), s. 131-138
artykuł:
Effect of soil compaction and cultivation on alfalfa yields
(
Santrucek J.
,
Svobodova M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.