PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
34
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Zootechnika. Akademia Rolnicza w Szczecinie
Wydawca
-
Rocznik
1997
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
34
artykuł:
Nutritive value and quality of whole plant wheat silages related to growing stages
(
Dolezal P.
,
Jambor V.
,
Brancic F.
,
Petkov K.
), s. 3-8
artykuł:
Badania nad kokcydioza kurczat rzeznych na Pomorzu Zachodnim
(
Balicka-Ramisz A.
,
Bienko R.
,
Poblocka E.
), s. 9-13
artykuł:
Przypadki wrodzonego braku odbytu u bydla w rejonie dzialania Stacji Hodowli i Unasienniania Zwierzat w Krasnem w latach 1976-1989
(
Dobrowolska A.
,
Gawlikowski J.
), s. 23-31
artykuł:
Mieso kurczat brojlerow jako zrodlo magnezu, sodu, potasu, wapnia, fosforu i litu
(
Gardzielewska J.
,
Sochacka A.
,
Goluch Z.
,
Cyran A.
,
Natalczyk-Szymkowska W.
), s. 33-38
artykuł:
Wspolzaleznosc miedzy uzytkowoscia tuczna a uzytkowoscia rzezna swin
(
Jacyno E.
,
Pietruszka A.
), s. 47-51
artykuł:
Ksztaltowanie sie wartosci biologicznej bialka nasion amarantusa pod wplywem ogrzewania
(
Petkov K.
,
Lukaszewski Z.
,
Antczak K.
), s. 89-93
artykuł:
Masa ciala a wielkosc czaszki kaczorow mieszancow kaczora pizmowego z kaczka pekinska
(
Pierko M.
,
Szczepanczyk E.
,
Melosik M.
), s. 95-101
artykuł:
Zmiany jakosci jaj kur z rodu K 66 w okresie rocznego uzytkowania reprodukcyjnego
(
Szczerbinska D.
), s. 109-117
artykuł:
Zewnetrzny morfologiczny opis plodow bydla rasy czarno-bialej
(
Szuba Z.
,
Melosik M.
,
Mazowiec Z.
), s. 127-130
artykuł:
Ocena wplywu ekstraktow wyizolowanych z nasion lubinu slodkiego i gorzkiego na cechy reprodukcyjne kur
(
Tarasewicz Z.
,
Szczerbinska D.
,
Adamirowicz D.
,
Ligocki M.
), s. 131-135
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.