PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
79
Czasopismo
Prace Komisji Nauk Rolniczych i Komisji Nauk Leśnych. Poznańskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk
Wydawca
-
Rocznik
1995
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
79
artykuł:
Wydajnosc czteroletniego zmianowania z udzialem zycicy wielokwiatowej w zaleznosci od sposobu jej siewu oraz deszczowania i nawozenia azotowego
(
Maciejewski T.
,
Sobiech S.
,
Grzes S.
,
Koziara W.
), s. 53-59
artykuł:
Wplyw wieloletniego nawozenia organicznego i mineralnego na plonowanie oraz sklad chemiczny masy nadziemnej i klebow ziemniaka
(
Blecharczyk A.
,
Skrzypczak G.
), s. 15-20
artykuł:
Wplyw terminu i gestosci siewu oraz deszczowania na plon nasion lubinu zoltego
(
Szukala J.
,
Maciejewski T.
,
Sobiech S.
), s. 105-111
artykuł:
Wplyw sposobow i terminow nawozenia azotem na plonowanie pszenicy ozimej
(
Maciejewski T.
,
Sobiech S.
,
Grzes S.
,
Pelczynski W.
), s. 61-66
artykuł:
Wplyw deszczowania i terminu zbioru na plonowanie trzech bardzo wczesnych odmian ziemniaka
(
Koziara W.
,
Sobiech S.
,
Czajka M.
), s. 41-46
artykuł:
Wplyw adiuwantow na fitotoksycznosc herbicydu flumiclorac-pentyl
(
Woznica Z.
), s. 163-168
artykuł:
Prof.dr hab.Marian Sobocinski [1913-1914]
(
Godynicki S.
), s. 9-11
artykuł:
Plony kukurydzy uprawianej na CCM i ich wartosc pastewna w zaleznosci od warunkow pogodowych podczas wegetacji
(
Michalski T.
,
Sulewska H.
,
Waligora H.
,
Dubas A.
), s. 73-79
artykuł:
Ksztaltowanie sie cech morfologicznych rzepaku ozimego [Brassica napus L.] w warunkach uproszczonej uprawy roli
(
Musnicki C.
,
Tobola P.
,
Jodlowski M.
), s. 91-97
artykuł:
Dzierzawa jako etap procesu restrukturyzacji gospodarstw wielkoobszarowych
(
Wielicki W.
), s. 157-161
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.