PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
66
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
Wydawca
-
Rocznik
2002
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
66
artykuł:
Zastosowanie oleju rycynowego w kosmetykach i farmacji
(
Gasior M.
,
Czaja V.
), s. 103-109
artykuł:
Wplyw sposobu blanszowania na jakosc otrzymanego suszu ziemniaczanego
(
Krysiak W.
,
Nebesny E.
), s. 5-16
artykuł:
Wplyw czasu dzialania emulgatorow na wlasciwosci reologiczne naturalnych mas czekoladowych
(
Nebesny E.
,
Zyzelewicz D.
,
Pierzgalski T.
), s. 91-101
artykuł:
Makro- i mikroelementy w produktach sojowych
(
Kucharska U.
,
Jedrzejczyk T.
,
Duda J.
), s. 17-30
artykuł:
Czekolady bezcukrowe z zastosowaniem roznych zamiennikow sacharozy
(
Zyzelewicz D.
,
Nebesny E.
), s. 41-53
artykuł:
Badania zdolnosci kompleksotworczych treoniny z jonami metali o wlasciwosciach toksycznych
(
Kucharska U.
,
Jedrzejczyk T.
), s. 111-123
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.