PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
12
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Wydawca
-
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Wybrane wlasciwosci skrobi roznego pochodzenia
(
Fortuna T.
,
Juszczak L.
), s. 39-50
artykuł:
Wplyw przechowywania na stabilnosc wybranych parametrow jakosciowych mleczka drozdzowego i drozdzy prasowanych
(
Tuszynski T.
,
Rykala-Ziobro M.
,
Gambus H.
,
Milarski K.
), s. 159-167
artykuł:
Trwalosc pluc bydlecych przechowywanych w warunkach chlodniczych
(
Hajduk E.
), s. 91-100
artykuł:
Poziom cholesterolu i kwasow tluszczowych w roznych rodzajach mleka spozywczego
(
Grega T.
,
Sady M.
,
Pustkowiak H.
), s. 85-90
artykuł:
Modyfikacja skrobi ziemniaczanej o roznej zawartosci fosforu metoda ekstruzji
(
Berski W.
,
Kolodziej Z.
,
Golachowski A.
), s. 5-15
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.