PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
37
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Wydawca
-
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
37
artykuł:
Zastosowanie wybranych barwnikow do modelowej konserwy miesnej
(
Klossowska B. M.
), s. 151-160
artykuł:
Wybrane czynniki determinujace konsystencje szynek surowo dojrzewajacych produkowanych na mala skale
(
Olkiewicz M.
,
Tyszkiewicz S.
,
Moch P.
), s. 117-126
artykuł:
Wybrane czynniki determinujace barwe miesa szynek surowo dojrzewajacych produkowanych na mala skale
(
Klossowska B. M.
,
Tyszkiewicz S.
), s. 127-135
artykuł:
Wplyw dodatku preparatow bialka pszenicy i soi na zwiazanie bloku wysokowydajnego produktu miesnego
(
Zawadzka K.
,
Olkiewicz M.
,
Klossowska B. M.
,
Szymanska M.
), s. 137-149
artykuł:
Skutecznosc procesu odszlamowania oleju rzepakowego w warunkach przemyslowych
(
Platek T.
,
Wegrowski J.
), s. 187-195
artykuł:
Jakosc miesa pochodzacego z tusz buhajkow mieszancow Limousine x cb zaliczonych do roznych klas otluszczenia w systemie klasyfikacji EUROP
(
Daszkiewicz T.
,
Wajda S.
), s. 43-50
artykuł:
Effect of raw material and method dehulling of seeds on chemical composition of rapeseed meal
(
Minkowski K.
)
artykuł:
Badania mozliwosci oddzialywania standardu wagowego na wyrownywanie wartosci rzeznej i jakosci miesa jagniat. I. Tucz intensywny
(
Borys B.
,
Janicki B.
), s. 13-22
artykuł:
An attempt to determine the relationship between chemical composition of wood smoke preparation and its antioxidative properties
(
Borys A.
,
Platek T.
,
Wegrowski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.