PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
05
Czasopismo
Natural Sciences
Wydawca
-
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Response of spring barley cultivars to higher cereal proportion in crop rotations and to monoculture
(
Adamiak J.
,
Adamiak E.
,
Stepien A.
,
Urbanski B.
)
artykuł:
Fungal communities colonizing the stem base of winter triticale and rye
(
Wachowska U.
)
artykuł:
The effects of nitrogen and potassium fertilization on yield and quality of Italian ryegrass grown on arable land. 1. Yield and content of some nitrogen forms
(
Czapla J.
)
artykuł:
Effect of L-tryptophane and indole-3-acetic acid on yield of field bean and soil microbial activity
(
Kucharski J.
,
Wyszkowska J.
,
Nowak G.
)
artykuł:
The effects of nitrogen and potassium fertilization on yield and quality of rescue grass grown on arable land. 3. Content of potassium, calcium and magnesium and ionic balance
(
Czapla J.
)
artykuł:
Quality and nutritive value of silage made of meadow sward [3rd cutting] with chemical additives
(
Rydzik W.
)
artykuł:
Effect of the time of soil and foliar herbicide application on the yield of horse bean
(
Gronowicz Z.
,
Zuk-Golaszewska K.
,
Fordonski G.
)
artykuł:
Changes in vitamin C concentration in potato tubers in relation to growth stages and NPK and Mg fertilization
(
Ciecko Z.
,
Wyszkowski M.
,
Zolnowski A.
,
Krajewski W.
)
artykuł:
Statistical treatment of spatial variability in field trials
(
Golaszewski J.
)
artykuł:
Responses of two horse bean forms to increasing proportion of this species in crop rotations
(
Adamiak J.
,
Adamiak E.
,
Klimek D.
)
artykuł:
Quality and nutritive value of silage made of Persian clover [3rd cutting] with chemical additives
(
Rydzik W.
)
artykuł:
Assemblages of Chironomidae larvae in the Hanczanska Bay [Lake Wigry]
(
Jablonska I.
,
Koszalka J.
)
artykuł:
The effects of nitrogen and potassium fertilization on the yield and quality of Italian ryegrass grown on arable land. 3. Content of potassium, calcium and magnesium and ionic balance
(
Czapla J.
)
artykuł:
The effects of nitrogen and potassium fertilization on yield and quality of rescue grass on arable land. 2. Content of total protein, soluble sugars, crude fibre and digestibility
(
Czapla J.
)
artykuł:
The effects of nitrogen and potassium fertilization on yield and quality of rescue grass on arable land. 1. Yield and content of some nitrogen forms
(
Czapla J.
)
artykuł:
Analysis of the changes in the quality of horsemeat frozen by means of liquid carbon dioxide and the ventilation method during 3-month cold storage
(
Kondratowicz J.
,
Sobina I.
,
Domanska P.
)
artykuł:
Effect of some factors on the determination of the heterotrophic bacteria count in underground waters of Omulewski Reservoir
(
Golas I.
)
artykuł:
Yield and nitrogen management of spring triticale plants in relation to plant growth regulator application
(
Czapla J.
,
Benedycka Z.
,
Nowak G. A.
,
Wenta K.
)
artykuł:
Malondialdehyde as an indicator of the rancidity of fat used to enrich feed concentrates
(
Zdunczyk Z.
,
Wroblewska M.
,
Juskiewicz J.
,
Brzuzan L.
,
Jankowski J.
)
artykuł:
The effect of nitrogen and potassium fertilization on the yield and quality of Italian ryegrass grown on arable land. 2. Contents of: total protein, water soluble sugars, crude protein and digestibility
(
Czapla J.
)
artykuł:
Occurrence of pea aphid [Acyrthosiphon pisum Harris] on faba bean and some biotic factors reducing its numbers
(
Sadej W.
,
Nietupski M.
)
artykuł:
Effect of periodical feed restriction on some physicochemical and sensory parameters of meat quality in White Italian geese
(
Sobina I.
,
Janiszewska M.
,
Kondratowicz J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.