PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
02
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
Wydawca
-
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
The content of volatile free fatty acids in milk cultured with yoghurt bacteria
(
Baranowska M.
), s. 13-21
artykuł:
Susceptibility of yeasts isolated from dairy products to cystatin
(
Chrzanowska J.
,
Krajewska E.
,
Saleh J.
,
Szoltysik M.
,
Trziszka T.
), s. 23-29
artykuł:
Probiotics applications in the dairy industry
(
Leyer G.
,
Kolakowski P.
), s. 121-128
artykuł:
Evaluation of the quality of milk purchased in the producer - collection point - dairy system
(
Czerniewicz M.
,
Czaplicka M.
,
Szalunas T.
,
Kielczewska K.
,
Brandt W.
), s. 31-36
artykuł:
Durability of tvorogs produced with modified technology and packed with different methods
(
Ziolkowski T.
,
Panfil-Kuncewicz H.
,
Staniewska K.
,
Szpendowski J.
), s. 163-170
artykuł:
Development of methods for the isolation of acid-fast mycobacteria from milk
(
Szteyn J.
,
Wiszniewska A.
,
Fus M. M.
), s. 157-161
artykuł:
Determination of hydroxymethylfurfural content in UHT milk by high-performance liquid chromatography
(
Kuncewicz A.
,
Michalak J.
), s. 103-110
artykuł:
Characteristics of the chemical composition of the nutritive value of protein in selected curd cheeses
(
Szpendowski J.
,
Klobukowski J.
,
Bohdziewicz K.
,
Kujawski M.
), s. 143-150
artykuł:
Bioavailability of calcium and phosphorus from curd cheese by-products
(
Klobukowski J.
,
Szpendowski J.
,
Wilczewska J.
), s. 67-73
artykuł:
Application of impedimetry for microbiological risk assessment in food
(
Kowalik J.
,
Tarczynska A.
,
Ziajka S.
), s. 81-89
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.