PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
08
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Technologia Żywności
Wydawca
-
Rocznik
1995
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Optymalizacja procesu biosyntezy kwasu cytrynowego z glukozy przez szczep Y.lipolytica A-101
(
Rymowicz W.
), s. 7-20
artykuł:
Wewnatrzkomorkowy kwas cytrynowy w drozdzach Yarrowia lipolytica
(
Robak M.
,
Patrzek E.
), s. 21-28
artykuł:
Mozliwosci zastosowania jeczmiennych slodow gorzelniczych slodami pszenzytnimi
(
Blazewicz J.
,
Foszczynska B.
,
Kiersnowski J.
), s. 39-46
artykuł:
Jakosc ziemniaka smazonego. Cz.XI. Wplyw podsuszania frytek ziemniaczanych po blanszowaniu na ich jakosc
(
Lisinska G.
,
Peksa A.
,
Tajner A.
,
Pawliczko H.
), s. 83-92
artykuł:
Sklad chemiczny i ocena wybranych parametrow jakosci miesa brojlerow linii Starbro i Vedetta
(
Smolinska T.
,
Laski T.
), s. 93-103
artykuł:
Wstepna ocena przydatnosci blota defekacyjnego z Cukrowni Wroclaw i Klecina do nawozenia gleb
(
Nawirska A.
), s. 105-110
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.