PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
29-30
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Wydawca
-
Rocznik
1992-1993
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
29-30
artykuł:
Wstepne badania nad zastosowaniem systemu wizyjnego do oceny skladu tkankowego tusz bydlecych
(
Wichlacz H.
), s. 49-61
artykuł:
Struktura kutrowanego farszu miesnego i kielbasy parzonej. Artykul przegladowy
(
Makala H.
), s. 79-89
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.