PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
58
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Sesja Naukowa
Wydawca
-
Rocznik
1998
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
58
artykuł:
Wplyw wermikompostow wyprodukowanych z osadow sciekowych na zgorzel siewek pomidora
(
Szczech M.
,
Smolinska U.
), s. 91-96
artykuł:
Susz z dzdzownicy [E.fetida Sav.] jako pasza dla kurczat brojlerow.
(
Koreleski J.
,
Kubicz M.
), s. 43-48
artykuł:
Skojarzone wermikompostowanie przemyslowych i komunalnych osadow sciekowych
(
Zablocki Z.
,
Kiepas-Kokot A.
,
Tyburczy J.
), s. 109-116
artykuł:
Sklad chemiczny wermikompostow z obornika bydlecego, owczego i trzody chlewnej
(
Gasior J.
,
Kaniuczak J.
,
Kostecka J.
), s. 143-148
artykuł:
Obserwacje nad zachowaniem drobiu podczas dokarmiania dzdzownicami
(
Kostecka J.
,
Dejneka A.
), s. 137-142
artykuł:
Inoculation of earthworms into reclaimed soils: experiences from the UK
(
Butt K. R.
)
artykuł:
Ekofizjologia odzywiania dzdzownic
(
Rozen A.
), s. 49-56
artykuł:
Dzialanie nastepcze wermikompostow na plonowanie i zachwaszczenie jeczmienia jarego
(
Slawinski K.
,
Songin H.
), s. 67-74
artykuł:
Dalsze obserwacje nad produkcja wermikompostu z domowych odpadow organicznych.
(
Kostecka J.
), s. 25-34
artykuł:
Charakterystyka spektrofotometryczna kwasow huminowych wydzielonych z wermikompostow
(
Kalembasa D.
), s. 149-154
artykuł:
Badania nad zdrowotnoscia ziemniakow uprawianych na wermikomposcie
(
Blazej J.
,
Kostecka J.
), s. 85-90
artykuł:
Aktualny stan wermikultur w poludniowo-srodkowej Polsce
(
Rosciszewska M.
,
Kostecka J.
,
Petryszak A.
,
Lubowiedzka-Kulczycka A.
), s. 35-42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.