PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
31
Czasopismo
Roczniki Instytutu Mleczarstwa
Wydawca
-
Rocznik
1996
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
31
artykuł:
Badania nad mozliwoscia zastosowania wybranych metod biotechnologicznych w przetworstwie serwatki do celow spozywczych
(
Baca E.
,
Gawel J.
,
Skarzynska M.
,
Jaworski S.
), s. 5-27
artykuł:
Badania nad mozliwoscia poprawienia wlasciwosci organoleptycznych mlecznych koncentratow bialkowych
(
Sajko W.
,
Robaczewska M.
,
Dajnowiec Z.
,
Jaron E.
), s. 29-41
artykuł:
Wlasciwosci technologiczne skoncentrowanych mrozonych kultur Bifidobacterium sp. i L.acidophilus
(
Kosikowska M.
,
Merlak D.
,
Gawel J.
,
Moczydlowska A.
), s. 43-57
artykuł:
Wplyw bezprzeponowego ogrzewania mleka na wykorzystanie zwiazkow azotowych w koagulacie bialkowym
(
Holdynski M.
,
Sajko W.
,
Dajnowiec Z.
,
Robaczewska M.
), s. 58-71
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.