PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
83
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Agricultura
Wydawca
-
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
83
artykuł:
The influence of different plants mineralization methods on the results ASA copper determination
(
Maciejewska M.
,
Suchorska-Orlowska J.
)
artykuł:
Wplyw dostatecznego uwilgotnienia gleby na plonowanie ziemniaka w Polsce
(
Czarnecka M.
,
Kalbarczyk R.
), s. 13-20
artykuł:
Efektywnosc nawozenia organicznego w dwoch systemach uprawy ziemniaka
(
Dzienia S.
,
Szarek P.
), s. 21-26
artykuł:
Porownanie wplywu nawozenia mineralnego i obornikiem na trwalosc gatunkow i zadarnienie laki trwalej
(
Jankowska-Huflejt H.
), s. 27-31
artykuł:
Przeksztalcenia siedlisk rolniczych spowodowane erozja wodna na obszarach morenowych polnocno-zachodniej Polski i polnocno-wschodnich Niemiec
(
Kocmit A.
,
Frielinghaus M.
,
Deumlich D.
), s. 51-60
artykuł:
Metodyczne aspekty badan trwalosci i zuzycia lemieszy pluznych
(
Kostencki P.
,
Dawidowski J. B.
), s. 67-70
artykuł:
Przynaleznosc systematyczna oraz wlasciwosci fizykochemiczne gleb wystepujacych w obrebie Stacji Doswiadczalnej w Dolujach
(
Mikiciuk G.
), s. 99-112
artykuł:
Wplyw wielkosci bulw matecznych na dynamike wzrostu roslin oraz plon bulw potomnych frezji ogrodowej [Freesia hybrida] w uprawie bez oslon
(
Mynett K.
,
Startek L.
), s. 113-118
artykuł:
Wplyw zroznicowanych dawek nawozow azotowych na aktywnosc fosfomonoesteraz glebowych
(
Nowak J.
,
Tyrakowska-Bielec U.
,
Durlej J.
), s. 131-137
artykuł:
Wplyw warunkow swietlnych w uprawie polowej szczawikow [Oxalis deppei Lodd. i O. lasiandra Zucc.] na ich wzrost i kwitnienie
(
Startek L.
,
Wraga K.
), s. 155-160
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.