PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
63
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Wydawca
-
Rocznik
2008
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
63
artykuł:
Analiza kukurydzy zmodyfikowanej genetycznie, w ziarnie i pochodnych produktach spozywczych obecnych na rynku
(
Piasecka-Jozwiak K.
,
Kotyrba D.
,
Zawadzka-Skomial J.
,
Bucka J.
,
Skwarczynski P.
), s. 7-18
artykuł:
Selekcja szczepow drozdzy piekarskich o podwyzszonej opornosci na stres zwiazany z niskim pH
(
Piasecka-Jozwiak K.
,
Chablowska B.
,
Stecka K. M.
,
Grzybowski R. A.
,
Rozmierska J.
,
Kliszcz M.
), s. 19-38
artykuł:
Przydatnosc technologiczna ziarna pszenicy uprawianej w Polsce na przestrzeni ostatnich 10 lat - wedlug badan ZPZiP IBPRS
(
Rothkaehl J.
,
Abramczyk D,
,
Stepniewska S.
), s. 39-55
artykuł:
Wystepowanie bakterii z rodzaju Legionella w wybranych zakladach przetworstwa zywnosci
(
Majczyna D.
,
Krolasik J.
,
Szosland-Faltyn A.
), s. 56-62
artykuł:
Wplyw warunkow przechowywania na jakosc napojow bezalkoholowych slodzonych aspartamem i mieszanina aspartam-acesulfam K
(
Bartodziejska B.
,
Cis A.
,
Paziak-Domanska B.
), s. 63-76
artykuł:
Zastosowanie techniki ZETAAS do oznaczania fosforu w zywnosci
(
Reczajska W.
,
Jedrzejczak R.
), s. 77-86
artykuł:
Badania nad jakoscia i trwaloscia ketchupow. Czesc I. Trwalosc ketchupow wystepujacych na rynku lodzkim
(
Cwiertniewski K.
,
Polak E.
,
Egierski K.
), s. 87-93
artykuł:
Badania nad jakoscia i trwaloscia ketchupow. Czesc II. Porownanie metod oznaczania aktywnosci wody ketchupow
(
Cwiertniewski K.
,
Polak E.
,
Egierski K.
), s. 94-102
artykuł:
Skutecznosc wybranych preparatow dezynfekcyjnych stosowanych w przemysle spozywczym wobec biofilmow bakteryjnych
(
Krolasik J.
,
Szosland-Faltyn A.
,
Majczyna D.
), s. 103-111
artykuł:
Syntetyczne czynniki chlodnicze i regulacje prawne dotyczace ich stosowania
(
Steplewska U.
,
Mackowiak K.
), s. 112-123
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.