PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
47
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Zootechnika
Wydawca
-
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
47
artykuł:
A new larval trombidiid, Porttrombidium sebastiani g. nov., n. sp. (Acari: Trombidiidae) parasitic on Calliptamus italicus (L.) (Orthoptera: Catantopidae) from Portugal
(
Haitlinger R.
)
artykuł:
Wplyw kredy 'huminowej' na jakosc i sklad chemiczny jaj kurzych
(
Dobrzanski Z.
,
Rudnicka A.
,
Trziszka T.
), s. 35-43
artykuł:
Wplyw dodatku zeolitu do pasz na przebieg odchowu warchlakow i koncentracje amoniaku w pomieszczeniach warchlakarni
(
Fuchs B.
,
Kotara D.
), s. 45-54
artykuł:
Zastosowanie wegla brunatnego i humobentofetu jako srodkow korygujacych zaburzenia metaboliczne u krow. Czesc II. Wplyw humobentofetu na przemiany metaboliczne i wydajnosc mleczna krow
(
Kupczynski R.
), s. 115-135
artykuł:
Wplyw dodatku suszu z calych roslin kukurydzy do mieszanek tresciwych granulowanych na ocene masy ciala i zuzycie pasz u nutrii szafir grenlandzki
(
Janczak M.
,
Kuzniewicz G.
,
Kuzniewicz J.
,
Chudoba K.
), s. 151-159
artykuł:
Zastosowanie N-alkanow do monitorowania pobrania suchej masy runi pastwiska przez przezuwacze
(
Nowakowski P.
,
Aniolowski K.
,
Cwikla A.
,
Dobicki A.
,
Mikolajczak Z.
), s. 177-185
artykuł:
Wplyw wspoldzialania dodatku kwasu foliowego i beta-karotenu na zwiekszenie plennosci i plodnosci loch podczas kolejnych cykli rozplodowych
(
Orda J.
,
Fuchs B.
,
Wiliczkiewicz A.
,
Pres J.
), s. 187-202
artykuł:
Analiza porownawcza wybranych linii i mieszancow pszczoly krainskiej pochodzacvych ze Stacji Unasieniania Matek Pszczelich w Lowkowicach
(
Roman A.
,
Bursy M.
), s. 203-212
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.