PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
02
Czasopismo
Food Science and Technology. Scientific Papers of Agricultural University of Poznan
Wydawca
-
Rocznik
1998
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Influence of water activity reduction rate on the viability of yeast Saccharomyces cerevisiae
(
Tomczak E.
,
Giebel H.
,
Grajek W.
)
artykuł:
Carrageenan as a support material for immobilization of propionic acid bacteria
(
Czaczyk K.
,
Trojanowska K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.