PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
56
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Agricultura
Wydawca
-
Rocznik
1993
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
56
artykuł:
Wpływ udziału czasów technologicznych na wydajność pracy w zabiegach dolistnego dokarmiania pszenicy wykonywanych techniką lotniczą
(
Rogalski L.
), s. 261-271
artykuł:
Wpływ gęstości siewu i terminu stosowania azotu na plonowanie jęczmienia jarego
(
Majkowski K.
,
Szemplinski W.
,
Wrobel E.
,
Dubis B.
), s. 205-216
artykuł:
Przyczyny powstawania gleb zasolonych na Kujawach
(
Rytelewski J.
,
Niklewska A.
,
Przedwojski R.
), s. 111-120
artykuł:
Plonowanie ziemniaka w warunkach stosowania fungicydów i zróżnicowanego nawożenia azotem
(
Ciecko Z.
,
Wyszkowski M.
,
Bieniaszewska J.
), s. 217-227
artykuł:
Plonowanie i wartość siewna nasion gryki w zależności od sposobu uprawy
(
Kusiorska K.
,
Szczukowski S.
,
Tworkowski J.
), s. 229-237
artykuł:
Elektrodializa Zerolitu FF zawierającego jony fosforanowe pochodzące z kwasu ortofosforowego
(
Bartoszewicz J.
,
Drabent Z.
), s. 61-69
artykuł:
Badania kroplistości roztworu mocznika w opryskiwaniu pszenicy śmigłowcem Mi-2
(
Rogalski L.
), s. 239-249
artykuł:
Analiza współczynników ścieżek u żyta ozimego [Secale cereale L.]. Cz.II. Analiza współczynników ścieżek w ocenie współzależności cech determinujących masę ziarna z rośliny
(
Idzkowska M.
,
Golaszewski J.
,
Koczowska I.
,
Grabowski S.
), s. 25-30
artykuł:
Analiza współczynników ścieżek u żyta ozimego [Secale cereale L.]. Cz.I. Analiza współczynników ścieżek w ocenie współzależności cech determinujących masę ziarna z kłosa
(
Idzkowska M.
,
Koczowska I.
,
Golaszewski J.
,
Grabowski S.
), s. 17-24
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.