PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
11
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Wydawca
-
Rocznik
1999
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Zmiany jakosciowe grasicy bydlecej skladowanej w warunkach chlodniczych. 1. Ocena wplywu wstepnego skladowania zamrazalniczego grasicy bydlecej na jej trwalosc w warunkach chlodniczych
(
Hajduk E.
,
Pietrzyk S.
), s. 95-104
artykuł:
Z historii technologii zywnosci
(
Palasinski M.
), s. 5-10
artykuł:
Wlasciwosci mleka owczego [praca przegladowa]
(
Bonczar G.
,
Paciorek A.
), s. 37-48
artykuł:
Wlasciwosci fizykochemiczne skrobi modyfikowanych firmy National Starch and Chemical
(
Fortuna T.
,
Juszczak L.
,
Sobolewska J.
,
Bury M.
), s. 67-75
artykuł:
Ocena wartosci technologicznej ziarna i maki wybranych odmian pszenzyta ozimego
(
Czuchajowska Z.
,
Paszczynska B.
,
Gambus H.
,
Nowotna A.
,
Achremowicz B.
), s. 57-66
artykuł:
Ocena wartosci odzywczej i jakosci sensorycznej popularnych czipsow ziemniaczanych
(
Sikora E.
), s. 131-137
artykuł:
Ocena przydatnosci blaszek lisciowych buraka lisciowego [Beta vulgaris v.cicla] do mrozenia
(
Gebczynski P.
), s. 139-147
artykuł:
Dietary fibre content of daily food rations for elderly people
(
Cieslik E.
,
Sikora E.
,
Filipiak-Florkiewicz A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.