PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
03
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
Wydawca
-
Rocznik
2006
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
The role of laboratory proficiency testing in the evaluation of nutritional value of feeds
(
Korol W.
,
Bielecka G.
,
Rubaj J.
,
Matyka S.
), s. 621-626
artykuł:
Serum triglycerides and cholesterol concentration in rats given meat and fat from pigs fed on two feeding levels with oil supplementation
(
Wiecek J.
,
Skomial J.
,
Pastuszewska B.
,
Batorska M.
,
Rekiel A.
,
Sawosz E.
), s. 587-592
artykuł:
Response of growing-finishing pigs to reduced levels of energy and amino acids in diets supplemented with betaine and feed enzymes
(
Szramko E.
,
Lipinski K.
,
Purwin C.
,
Tywonczuk J.
,
Antoszkiewicz Z.
), s. 369-376
artykuł:
Quality and nutritive value of sorghum silage
(
Dorszewski P.
,
Grabowicz M.
,
Mikolajczak J.
,
Szterk P.
,
Kostrzewska M.
), s. 61-66
artykuł:
Nutritive value of diets for growing-finishing pigs containing high amounts of rapeseed meal and wheat or triticale grain, supplemented with feed enzymes
(
Sobotka W.
,
Wroblewska A.
), s. 361-367
artykuł:
Nutritive value of diets for broilers, containing extruded or raw rapeseeds and an enzymatic supplement
(
Osek M.
,
Milczarek A.
,
Janocha A.
,
Klocek B.
), s. 475-481
artykuł:
Influence of rape seeds in laying hen rations on the fatty acid profile of the egg yolk fat
(
Brettschneider J. G.
,
Jankowski J.
,
Kozlowski K.
,
Jeroch H.
), s. 397-402
artykuł:
Influence of phospho-gluco-peptides on the structure and function of the digestive tract in broiler chickens
(
Szymanczyk S. E.
,
Valverde P. J. L.
,
Skrzypek T.
,
Godlewski M.
,
Skrzypek H.
,
Biernat M.
,
Zabielski R.
,
Pierzynowski S. G.
), s. 531-539
artykuł:
Influence of phospho-gluco-peptides on broiler chicken performance
(
Szymanczyk S. E.
,
Valverde P. J. L.
,
Pawlowska M.
,
Dabek M.
,
Pierzynowski S. G.
), s. 523-530
artykuł:
Influence of different sources starch on duodental nutrient flow in bulls
(
Simko M.
,
Juracek M.
,
Pajtas M.
,
Biro D.
,
Galik B.
,
Ceresnakova Z.
), s. 257-264
artykuł:
Influence of different infrared radiation parameters on the modification of fatty acid content in faba bean ether extract
(
Kiczorowska B.
,
Andrejko D.
,
Winiarska-Mieczan A.
), s. 87-92
artykuł:
Influence of different doses of copper bioplex on production results and tissue mineral composition in female turkeys
(
Makarski B.
,
Zadura A.
), s. 451-457
artykuł:
Impact of ensiling agents on the quality of grass silages
(
Dorszewski P.
,
Grabowicz M.
,
Mikolajczak J.
,
Pilat J.
,
Szterk P.
,
Sucharska I.
,
Juracek M.
), s. 53-59
artykuł:
Estimation of nutrient digestibility of timothy silages using the NIRS method
(
Kanski J.
,
Kowalski Z. M.
,
Rinne M.
), s. 73-77
artykuł:
Effects of specific bacterial or yeast cultures on intestinal histo-morphology and microflora in weaned piglets
(
Krasucki W.
,
Matras J.
,
Koopman S. J.
,
Bannink A.
,
Mroz Z.
), s. 335-340
artykuł:
Effects of different ensiling additives on the quality of late-harvested maize silage
(
Purwin C.
,
Pysera B.
,
Laniewska-Trokenheim L.
,
Antoszkiewicz Z.
), s. 135-140
artykuł:
Effectiveness of yeasts in broiler chicken diets
(
Mikulski D.
,
Faruga A.
,
Mikulska M.
,
Matusevicius P.
), s. 467-474
artykuł:
Effectiveness of magnesium added to diets fed to cows at the beginning of the grazing season
(
Pysera B.
,
Purwin C.
), s. 227-233
artykuł:
Effectiveness of diets supplementation with probiotic preparation in growing rabbits
(
Matusevicius P.
,
Asmenskaite L.
,
Staniskiene B.
,
Zilinskiene A.
,
Gugolek A.
,
Lorek M. O.
,
Janiszewski P.
), s. 643-649
artykuł:
Effect of the period of feeding higher energy diets to prepartum cows on early-lactation milk yield
(
Osieglowski S.
,
Strzetelski J.
), s. 211-217
artykuł:
Effect of the carbohydrate composition of blue lupine seeds on cecal fermentation in rats
(
Stanek M.
,
Bogusz J.
,
Juskiewicz J.
,
Zdunczyk Z.
), s. 575-580
artykuł:
Effect of some physical processes on the tannic acid content of soybean, lentil, kidney bean, peas and field bean seeds
(
Winiarska-Mieczan A.
,
Kiczorowska B.
), s. 149-155
artykuł:
Effect of protein and amino acid to energy ratio in wheat- and maize-based diets on performance, nitrogen retention and fatness in broiler chickens
(
Barteczko J.
,
Augustyn R.
), s. 389-395
artykuł:
Effect of low-level administration of fructooligosaccharides and inulin to young turkeys on caecal fermentation
(
Jankowski J.
,
Juskiewicz J.
,
Zdunczyk Z.
,
Mikulski D.
), s. 403-408
artykuł:
Effect of herb extract on the production results of calves and some biochemical blood indices
(
Strusinska D.
,
Lipinski K.
), s. 243-248
artykuł:
Effect of fat-protein supplementation of diets for cows on the levels of some biochemical blood serum indices
(
Strusinska D.
,
Pysera B.
,
Minakowski D.
,
Kaliniewicz J.
), s. 249-255
artykuł:
Effect of ensiling and particle size of maize grains on ruminal parameters determined using the Rusitec system
(
Potkanski A.
,
Cieslak A.
,
Wylegala S.
,
Lawniczak A.
,
Szumacher-Strabel M.
), s. 129-133
artykuł:
Effect of different moisture of grain products and temperature during extrusion-cooking on protein quality
(
Lipiec A.
,
Matras J.
,
Ciowch A.
), s. 115-121
artykuł:
Effect of dietary plant oils and animal fats on fatty acid profile and blood cholesterol levels in pigs
(
Hanczakowski P.
,
Szymczyk B.
,
Hanczakowska E.
), s. 321-326
artykuł:
Effect of crude fiber concentrate supplementation on some characteristics of piglet intestine
(
Swiatkiewicz M.
,
Hanczakowska E.
), s. 377-382
artykuł:
Effect of calcium level on properties of gastrointestinal digesta in turkeys in different growth periods
(
Jankowski M.
,
Zdunczyk Z.
,
Jankowski J.
,
Juskiewicz J.
,
Mikulski D.
,
Wroblewska M.
), s. 409-414
artykuł:
Effect of an enzymatic preparation added to diets with a high rapeseed meal content on the production results of growing pigs
(
Lipinski K.
,
Tywonczuk J.
,
Skorko-Sajko H.
), s. 341-346
artykuł:
Degradation of dry matter and starch of maize kernels
(
Kusnierek S.
,
Nowak W.
,
Micek P.
,
Gruchala Z.
,
Sulewska H.
), s. 109-114
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.