PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
03
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
Wydawca
-
Rocznik
2006
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Serum triglycerides and cholesterol concentration in rats given meat and fat from pigs fed on two feeding levels with oil supplementation
(
Wiecek J.
,
Skomial J.
,
Pastuszewska B.
,
Batorska M.
,
Rekiel A.
,
Sawosz E.
), s. 587-592
artykuł:
Nutritive value of diets for growing-finishing pigs containing high amounts of rapeseed meal and wheat or triticale grain, supplemented with feed enzymes
(
Sobotka W.
,
Wroblewska A.
), s. 361-367
artykuł:
Nutritive value of diets for broilers, containing extruded or raw rapeseeds and an enzymatic supplement
(
Osek M.
,
Milczarek A.
,
Janocha A.
,
Klocek B.
), s. 475-481
artykuł:
Influence of different sources starch on duodental nutrient flow in bulls
(
Simko M.
,
Juracek M.
,
Pajtas M.
,
Biro D.
,
Galik B.
,
Ceresnakova Z.
), s. 257-264
artykuł:
Estimation of nutrient digestibility of timothy silages using the NIRS method
(
Kanski J.
,
Kowalski Z. M.
,
Rinne M.
), s. 73-77
artykuł:
Effectiveness of yeasts in broiler chicken diets
(
Mikulski D.
,
Faruga A.
,
Mikulska M.
,
Matusevicius P.
), s. 467-474
artykuł:
Effectiveness of magnesium added to diets fed to cows at the beginning of the grazing season
(
Pysera B.
,
Purwin C.
), s. 227-233
artykuł:
Effect of the carbohydrate composition of blue lupine seeds on cecal fermentation in rats
(
Stanek M.
,
Bogusz J.
,
Juskiewicz J.
,
Zdunczyk Z.
), s. 575-580
artykuł:
Effect of protein and amino acid to energy ratio in wheat- and maize-based diets on performance, nitrogen retention and fatness in broiler chickens
(
Barteczko J.
,
Augustyn R.
), s. 389-395
artykuł:
Effect of herb extract on the production results of calves and some biochemical blood indices
(
Strusinska D.
,
Lipinski K.
), s. 243-248
artykuł:
Effect of fat-protein supplementation of diets for cows on the levels of some biochemical blood serum indices
(
Strusinska D.
,
Pysera B.
,
Minakowski D.
,
Kaliniewicz J.
), s. 249-255
artykuł:
Effect of an enzymatic preparation added to diets with a high rapeseed meal content on the production results of growing pigs
(
Lipinski K.
,
Tywonczuk J.
,
Skorko-Sajko H.
), s. 341-346
artykuł:
Degradation of dry matter and starch of maize kernels
(
Kusnierek S.
,
Nowak W.
,
Micek P.
,
Gruchala Z.
,
Sulewska H.
), s. 109-114
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.