PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
04
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
Wydawca
-
Rocznik
2007
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
What do Polish and Dutch consumers think about dried fruit and products with them - creative group discussions as a means of recognition consumers' perceptions
(
Jesionkowska K.
,
Konopacka D.
,
Plocharski W.
,
Sijtsema S.
,
Zimmermann K.
), s. 169-175
artykuł:
The radical scavenging capacity of green tea
(
Muzolf M.
,
Gliszczynska-Swiglo A.
,
Tyrakowska B.
), s. 63-69
artykuł:
The preferences of ecological food consumers
(
Grzybowska-Brzezinska M.
), s. 161-167
artykuł:
The influence of age and sex on dietary attitudes of Poles in relation to plant origin products. POFPRES study
(
Czarnocinska J.
,
Babicz-Zielinska E.
,
Wadolowska L.
,
Przeslawski J.
,
Schlegel-Zawadzka M.
), s. 153-159
artykuł:
The effect of time of acid hydrolysis on the modification of antioxidant properties of rapeseed protein hydrolysates
(
Jedrusek-Golinska A.
,
Korczak J.
,
Hes M.
,
Gramza-Michalowska A.
), s. 49-54
artykuł:
Influence of thermal processing on bioactive compounds content in apple puree prepared from organic fruits of old and new apple cultivars
(
Hallmann E.
,
Rembialkowska E.
), s. 37-42
artykuł:
Evaluation of lamb meat quality from sheep of different breeds and production efficiency
(
Paraponiak P.
,
Kawecka A.
), s. 217-222
artykuł:
Effects of green tea extract on gastrointestinal tract metabolism, serum parameters and antioxidant status in rats fed a high-fructose diet
(
Jurgonski A.
,
Juskiewicz J.
), s. 55-61
artykuł:
Effect of extrusion process parameters on the level of metal contamination of corn-oat extrudates
(
Zarzycki P.
,
Rzedzicki Z.
), s. 143-152
artykuł:
Activity of delta9-desaturase in intramuscular fat of lambs according to slaughter standard
(
Borys B.
,
Borys A.
,
Sikora J.
), s. 13-16
artykuł:
A comparison of antioxidant activity in frozen and canned Boletus edulis mushrooms
(
Jaworska G.
,
Bernas E.
,
Biernacka A.
), s. 43-48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.