PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
62
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Wydawca
-
Rocznik
2007
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
62
artykuł:
Proba ustalenia zaleznosci wydajnosci ciasta i jakosci chleba zytniego od parametrow krzywej pecznienia
(
Slowik E.
,
Mielcarz M.
,
Kot M.
,
Lewicka B.
), s. 5-18
artykuł:
Przydatnosc oceny alweograficznej do kontroli procesu komponowania maki koncowej
(
Abramczyk D.
), s. 19-30
artykuł:
Charakterystyka mikroflory naturalnie fermentujacych zakwasow piekarskich pochodzacych z roznych regionow polskich
(
Chablowska B.
,
Piasecka-Jozwiak K.
,
Szkudzinska-Rzeszowiak E.
,
Kliszcz M.
,
Rozmierska J.
,
Stecka K.
), s. 31-40
artykuł:
Zwiazki smakowo-zapachowe w napojach spirytusowych - badania chromatograficzne i sensoryczne
(
Zbiec M.
,
Stecka K.
,
Rozmierska J.
), s. 83-109
artykuł:
Polifenole o wlasciwosciach przeciwutleniajacych i prozdrowotnych w odmianach chmielu oraz w granulatach i ekstraktach chmielowych stosowanych do produkcji piwa w Polsce
(
Baranowski K.
), s. 110-127
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.