PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
59
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Wydawca
-
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
59
artykuł:
Proba okreslenia wplywu skladu substancji goryczkowych w piwie na jakosc jego goryczki
(
Baranowski K.
,
Baca E.
,
Salamon A.
,
Michalowska D.
), s. 34-47
artykuł:
Otrzymywanie transformantow drobnoustrojow o udoskonalonych cechach biotechnologicznych. Cz.III. Proby otrzymania transformantow drozdzy piwowarskich o podwyzszonej aktywnosci amylolitycznej
(
Juszczakiewicz D.
,
Misiewicz A.
,
Narojczyk J.
), s. 112-125
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.