PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
11
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
Wydawca
-
Rocznik
2002
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
The yield stress and apparent viscosity of yoghourt subjected to mechanical treatment
(
Zander L.
,
Zander Z.
,
Haponiuk E.
)
artykuł:
The effect of the production method on selected physico-chemical properties of cottage cheeses
(
Chmura S.
,
Smietana Z.
,
Zulewska J.
)
artykuł:
The composition of fatty acids and cholesterol content in the milk of small ruminants
(
Dankow R.
,
Cais-Sokolinska D.
,
Pikul J.
)
artykuł:
Quality of o-w emulsions stabilised with dried milk concentrates
(
Panfil-Kuncewicz H.
,
Ziemba M.
,
Szpendowski J.
,
Juskiewicz M.
)
artykuł:
Influences of pH on proteolysis in water solutions of milk protein concentrate and composition of rennet gels
(
Zbikowska A.
,
Szerszunowicz I.
)
artykuł:
Determination of microbiological quality indices of vacuum-packed cottage cheese and prediction of their changes during storage
(
Steinka I.
,
Kurlenda J.
)
artykuł:
Characteristics of the sour cream produced with participation of thermophilic cultures
(
Cais-Sokolinska D.
,
Dankow R.
,
Pikul J.
)
artykuł:
Characteristics of selected functional properties of whey protein concentrates with different protein content
(
Zulewska J.
,
Smietana Z.
,
Chmura S.
)
artykuł:
Characteristics of natural yoghourt containing inulin
(
Klebukowska L.
,
Dajnowiec F.
,
Zander L.
,
Kornacki K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.