PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
05
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
Wydawca
-
Rocznik
2006
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Wplyw interakcji lipidy-skrobia na zawartosc wolnej skrobi
(
Bienkiewicz G.
,
Doszczeczko M.
,
Kowalska D.
), s. 5-12
artykuł:
Wplyw modyfikacji chemicznej surowca na jakosc koncentratow bialkowych koagulowanych z soku lisci topinamburu [Helianthus tuberosus L.]
(
Gordon D. B.
,
Baraniak B. M.
), s. 13-21
artykuł:
Wplyw modyfikacji enzymatycznej na jakosc pieczywa pszennego i pszenno-zytniego
(
Iwanski R.
,
Wianecki M.
,
Cebulska J.
,
Adamkiewicz M.
,
Ruminska A.
), s. 23-32
artykuł:
Przydatnosc technologiczna naturalnych preparatow do barwienia farszow z ploci
(
Lomaszewicz S.
,
Aranowska A.
,
Jagusiak L.
,
Janiol D.
,
Grzymek S.
,
Kosciolowska A.
,
Labuda A.
,
Lewita H.
,
Niklewicz A.
,
Marciniak M.
,
Mierzwa M.
,
Minkowska E.
,
Radziszewska M.
,
Stanczyk T.
,
Tarnowiecka A.
,
Tupko-Tubik A.
,
Waga A.
,
Wnuk B.
), s. 41-51
artykuł:
Analiza zmian oksydacyjnych oleju rzepakowego wzbogacanego kwasami tluszczowymi n-3
(
Marciniak-Lukasiak K.
,
Filipowicz M.
,
Krygier K.
), s. 53-62
artykuł:
Zmiany barwnikow antocyjanowych zachodzace podczas przetwarzania owocow borowki wysokiej [Vaccinium corymbosum L.]
(
Scibisz I.
,
Mitek M.
), s. 69-77
artykuł:
Wplyw dodatku gumy guar na wybrane wlasciwosci fizyczne mielonego miesa kurczat w czasie zamrazalniczego przechowywania
(
Stodolnik L.
,
Wisniewska L.
), s. 79-87
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.