PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
46
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Zootechnica
Wydawca
-
Rocznik
1997
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
46
artykuł:
Zastosowanie sruty poekstrakcyjnej i nasion rzepaku OO w zywieniu prosiat odsadzonych
(
Lipinski K.
,
Tywonczuk J.
,
Flis M.
,
Sobotka W.
), s. 157-167
artykuł:
Wplyw inbredu na wartosc cech uzytkowych indykow
(
Jankowski J.
,
Baran S.
), s. 103-113
artykuł:
Wplyw dlugotrwalego podawania mieszanek z udzialem poekstrakcyjnej sruty lub nasion rzepaku na wzrost knurow i jakosc ich ejakulatow
(
Falkowski J.
,
Glogowski J.
,
Rotkiewicz T.
,
Kozlowski M.
,
Kozera W.
,
Bugnacka D.
,
Bomba G.
), s. 43-51
artykuł:
The effect of low-glucosinolate rapeseed meal, cake and seeds on nutrient digestibility and nitrogen and energy utilization in growing pigs
(
Lipinski K.
,
Tywonczuk J.
,
Flis M.
,
Sobotka W.
), s. 169-180
artykuł:
Strawnosc skladnikow pokarmowych i retencja azotu u norek zywionych dieta z udzialem koncentratu serwatkowo-tluszczowego
(
Lorek M. O.
,
Gugolek A.
), s. 189-196
artykuł:
Pokroj buhajkow mieszancow opasanych systemem polintensywnym i intensywnym
(
Pogorzelska J.
), s. 23-31
artykuł:
Ocena aktywnosci plciowej knurow zywionych mieszankami z udzialem poekstrakcyjnej sruty i nasion rzepaku
(
Bugnacka D.
,
Falkowski J.
,
Glogowski J.
), s. 33-42
artykuł:
Klimat akustyczny ferm przemyslowego tuczu trzody chlewnej
(
Filus K.
), s. 227-232
artykuł:
Jakosc miesa mlodych indykow rzeznych WAMA
(
Meller Z.
,
Filus K.
,
Jankowski J.
), s. 115-121
artykuł:
20 lat dzialalnosci dydaktyczno-naukowej Katedry Metod Hodowlanych i Doswiadczalnictwa Zootechnicznego
(
Bochno R.
), s. 3-12
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.