PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
40
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Wydawca
-
Rocznik
2003
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
40
artykuł:
Wplyw genotypu na wydajnosc i jakosc kulinarnego miesa jagniecego
(
Grzeskowiak E.
,
Strzelecki J.
,
Borzuta K.
,
Borys A.
,
Borys B.
), s. 33-43
artykuł:
Wplyw elektrostymulacji wysokonapieciowej na wybrane parametry tekstury wolowych szynek surowych
(
Zywica R.
), s. 85-91
artykuł:
Wplyw wysokiego cisnienia na wybrane cechy jakosciowe surowej poledwicy wedzonej
(
Hac-Szymanczuk E.
,
Waskiewicz S.
,
Mroczek J.
,
Windyga B.
,
Gorecka K.
,
Fonberg-Broczek M.
,
Porowski S.
), s. 101-110
artykuł:
Poprawa tekstury produktu z udzialem miesa PSE
(
Klossowska B. M.
,
Olkiewicz M.
), s. 111-124
artykuł:
Wplyw karagenu na cechy jakosciowe kielbas drobno rozdrobnionych
(
Cierach M.
,
Szacilo K.
), s. 145-153
artykuł:
Prognozowanie wzrostu mikroflory w czasie skladowania plasterkowanej modelowej wedliny blokowej na przykladzie Escherichia coli
(
Tyszkiewicz S.
,
Murzynowska M.
,
Kitzman P.
,
Moch P.
,
Borys A.
), s. 187-196
artykuł:
Wyznaczanie krytycznych poziomow zanieczyszczenia powierzchni produkcyjnych w przemysle miesnym metoda pomiaru ATP
(
Kitzman P.
), s. 197-203
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.