PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
54
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Wydawca
-
Rocznik
1999
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
54
artykuł:
Proby otrzymywania preparatu lipazy z Rhizopus cohnii i jego wstepna charakterystyka
(
Krakowiak A.
,
Sawicka-Zukowska R.
,
Jedrychowska B.
,
Ajzenberg W.
), s. 20-31
artykuł:
Wybrane aspekty kinetyki fermentacji alkoholowej zacierow sporzadzonych metoda bezcisnieniowa
(
Rzepka E.
,
Badocha E.
,
Stecka K. M.
), s. 32-49
artykuł:
Ocena zaleznosci zawartosci akroleiny w spirytusie surowym od czystosci mikrobiologicznej surowcow i procesu technologicznego
(
Badocha E.
,
Zbiec M.
,
Piasecka-Jozwiak K.
,
Mois A.
,
Szkudzinska-Rzeszowiak E.
), s. 50-67
artykuł:
Oznaczanie zawartosci furfuralu w spirytusie i w wyrobach spirytusowych
(
Milewski J.
,
Zbiec M.
,
Mois A.
,
Zalewska T.
,
Pasterz B.
), s. 68-85
artykuł:
Izolacja i oczyszczanie gamma-glutamylotranspeptydazy z czosnku oraz proby jej zastosowania do wzmacniania aromatu warzyw z rodzaju Allium
(
Skapska S.
,
Kostrzewa E.
,
Jendrzejczak Z.
), s. 86-100
artykuł:
Sterylizacja cukru bialego promieniami UV
(
Kowalska M.
), s. 101-110
artykuł:
Wybrane aspekty metodyki okreslania zawartosci blonnika pokarmowego
(
Borycka B.
,
Borycki J.
), s. 111-122
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.