PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
48
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Wydawca
-
Rocznik
1993
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
48
artykuł:
Rownoczesne oznaczanie aspartamu i diketopiperazyny w napojach orzezwiajacych za pomoca wysokosprawnej chromatografii cieczowej
(
Czerwiecki L.
,
Szymczyk K.
), s. 31-42
artykuł:
Otrzymywanie fermentowanych sokow warzywnych metoda kierowanej fermentacji mlekowej
(
Nowakowska B.
,
Lipowski J.
), s. 16-30
artykuł:
Okreslenie wspoldzialania niektorych roslinnych ekstraktow smakowo-zapachowych z bialkiem soi w podstawowych procesach termicznych.Czesc I.Badania sensoryczne
(
Karwowska K.
,
Wilczynska G.
), s. 58-68
artykuł:
Badania skladnikow smakowo-zapachowych estragonu uprawianego w Polsce
(
Kostrzewa E.
,
Karwowska K.
), s. 43-57
artykuł:
Badania aktywnosci i sekrekcji Beta-glukozydazy w hodowlach Aspergillus niger 33/20/K
(
Trzcinska M.
,
Paterczyk J.
,
Sieliwanowicz B.
), s. 5-15
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.