PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2004
Tom
14
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Zarzadzanie i inzynieria produkcji - nowy kierunek studiow w Wyzszej Szkole Menedzerskiej
(
Dworczyk M.
), s. 81-83
artykuł:
Wspomnienie o Mieczyslawie Nasilowskim
(
Bauer R.
), s. 84
artykuł:
Wplyw substancji organicznej w glebie na jakosc surowcow do produkcji zywnosci. Czesc II. Wplyw wegla brunatnego na wiazanie metali ciezkich w glebie
(
Maciejewska A.
), s. 73-75
artykuł:
Wplyw sposobow suszenia na wlasciwosci organoleptyczne truskawek
(
Piotrowski D.
,
Lenart A.
), s. 20-25
artykuł:
Wplyw metod obrobki wstepnej stosowanych w procesie konwekcyjnego suszenia na wlasciwosci rehydratacyjne suszu z korzenia pietruszki
(
Kaleta A.
,
Gornicki K.
,
Siwinska U.
), s. 34-37
artykuł:
Profesor dr hab.Salemea Kowalewska
(
Pospiszyl K.
), s. 85
artykuł:
Procesy innowacyjne w polskim sektorze slodyczy jako efekt bezposrednich inwestycji zagranicznych [BIZ]
(
Bialon L.
,
Janczewska D.
), s. 61-65
artykuł:
Metoda przypadkow uzycia - system ERP
(
Greniewski P.
), s. 66-72
artykuł:
Analiza procesu niskotemperaturowego suszenia rzepaku w silosie typu BIN
(
Gawrysiak-Witulska M.
,
Ryniecki A.
,
Rudzinska M.
), s. 46-48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.